top of page
patrik-michalicka-1313743-unsplash.jpg
Rikke billede.jpg

Rikke Brandes

Ejer og kommunikationsrådgiver

Efter mere end 10 år som intern kommunikationsrådgiver valgte jeg i 2018 at starte min egen kommunikationsbutik, hvor jeg hjælper virksomheder og brands til en stærkere position i markedet. 

 

Min vision er at være den kommunikationsrådgiver, jeg selv havde brug for, da jeg sad på den anden side af skrivebordet!    

Jeg er opvokset i retail - en branche hvor et kommercielt brand kun overlever, hvis der skabes resultater. Min erfaring inden for kommunikation spænder da også bredt med speciel fokus på brandpositionering, CEO branding, strategiske samarbejder, consumer relations og presserelationer. Og ja, så kan jeg også bryste mig af at have sort bælte i krisekommunikation. 

​​

Mine nuværende kunder, som opererer inden for forskellige brancher, hjælper jeg med alt fra strategisk rådgivning og udvikling af kommunikations- og positioneringsstrategier til eksekvering i form af PR- og presseindsatser, personlig branding, brandaktivering, SoMe content og kampagner og meget andet kommunikationssjov.

​​

Jeg er lille og agil og har masser af dygtige venner i branchen, som jeg team'er op med alt afhængig af opgave og behov. 

Brandes kommunikation LOGO
bottom of page